De ce nu il regret pe Grindeanu

De ce nu il regret pe Grindeanu

 

 

Am preferat sa ma abtin sa scriu, pana acum, despre Grindeanu. Va spun sincer, nu am tinut cu nimeni in ziua motiunii, nici macar nu m-am uitat la circ. M-as fi bucurat pentru infrangerea unora, oricare ar fi fost ei.

Acum, insa, trebuie sa va vorbesc despre invins. De ce nu il regret pe Grindeanu, de ce nu-mi pare rau ca el nu va mai insemna nimic in politica. Asadar:

Nu a dovedit niciun moment ca ar fi competent

Putem ignora perioada cat a fost premier si sa ne gandim in trecut. Omul asta este de 21 de ani in politica si nu s-a afirmat cu nimic. Nicio propunere buna, nici o luare de cuvant buna. Nimic. Si nu ne referim doar la perioada cat partidul sau a fost la putere, ci si la cea cand era in opozitie. Ce a facut politicianul opozitiei Sorin Grindeanu?

Este un tradator!

Nu exista tradatori buni si tradatori rai. Exista tradatori in care nu-ti poti pune baza. Uitati-va, de exemplu, la PMP. Nu stiu ce parere aveti voi despre Basescu, despre partid, dar va zic un secret: cei care au tradat partidul si au votat motiunea sunt 2 fosti unpr-isti. Nu intamplator.

Revenind, Grindeanu e un tradator. Faptul ca tradeaza PSD-ul nu il face mai bun si mai breaz decat pe altii. Faptul ca tradeaza fix  ca sa ramana la putere il face un oportunist mai mare decat multi altii. Pana acum Dragnea era bun, acum, cand vrea sa te schimbe, nu mai e. Logic.

Este un agramat!

Va ramane in istorie drept Sorin CA SI Grindeanu. Cum ar zice Plesu, este murdar de CASI la gura.

Nu se inconjurase de oameni competenti

Presupunand c-ar fi ramas la Palatul Victoria, cu cine ar fi facut-o? Cu Ponta? In afara de ministrul justitiei, un om competent, nu regret pe nimeni din acest guvern. Instalarea acestuia o fi fost meritul lui Grindeanu, dar cam atat.

Sa-l luam drept exemplu pe Basescu. La Palatul Cotroceni se inconjurase de experti. Inteleg ca la ministere erau oamenii pusi de Dragnea, dar consilierii personali tot ai lui Dragnea erau?

Nu are calitati de lider

Toti presedintii precedenti ai PSD aveau calitati de lider. Ori urme de calitati de lider. Oricat de criminal ar fi Iliescu, antipatic ar fi Ponta, prostanac ar fi Geoana si corupt ar fi Nastase, ei totusi erau LIDERI. Grindeanu era orice, numai lider nu. Cel mai sters premier din istoria postrevolutionara a Romaniei. Mai slab si decat premierii CDR. Mai slab decat Vacaroiu. Mai slab si mai sters decat BOC! Pana si MRU, in scurtul sau mandat, a parut mai lider.

Acum, pe bune, cum as putea sa-l regret vreodata pe Grindeanu? Am pe cine regreta? Da, m-as fi bucurat de infrangerea lui Dragnea. Dar, pentru ca a iesit asa, zic doar atat: Grindeanu, du-te invartindu-te! Nu te regreta nimeni! Salutari POLITICE tuturor!

 

Lasă un răspuns