Daca as fi site de umor …

Daca as fi site de umor …

 

As scrie despre ultimele evenimente din tara urmatoarele:

Sursa foto: TNR
Sursa foto: TNR
  • Ponta si-a dat demisia de ziua lui Basescu. Unii zic ca i-a facut cadou demisia, altii zic ca Basescu a facut cinste tarii cu demisia lui Ponta, insa adevarul e altul: Ponta si-a dat demisia INTENTIONAT astazi pentru ca Basescu sa fie ocupat cu declaratiile tv. Cum si cat poti sa bei intre 2 interventii telefonice?
  • Piedone nu ar fi vrut sa-si dea demisia, insa a fost amenintat de patronii shaormeriilor din sectorul 4 ca isi vor trage toate obloanele daca nu va demisiona. A avut de ales intre a muri de foame primar si a trai in continuare bine ca simplu om.

Piedone

  • Gabriel Oprea anunta ca nu mai vrea sa fie ministru: fara coloana oficiala functia de ministru nu mai reprezinta o miza pentru mine.
  • UNPR a anuntat ca NU se va desfiinta dupa demisia lui Piedone: vom gasi oricand alte gunoaie politice sa se inscrie la noi.
  • Disney a reactionat imediat, spunand ca are nevoie de Victor Ponta pentru primul lungmetraj in care Mickey Mouse si eroii din Star Wars vor aparea in acelasi film. Acesta se va numi: Razboiul Sferelor Politice. In acest film rolul lui Chewbacca va fi jucat de Piedone.
  • Crin Antonescu nu si-a spus inca punctul de vedere. Ziaristii asteapta ca el sa se trezeasca din somn.
  • Reactia preafericitului Daniel intarzie sa apara. Se pare ca la Patriarhie miercurea este ziua de numarat banii.
  • Basescu clarifica situatia: Dragi romani, nu este nevoie sa va imbatati cu totii astazi. O voi face eu pentru voi. Ha, ha, ha!
  • Emil Boc s-a grabit sa ajunga la negocierile privitoare la noul premier, insa, ca de obicei, graba strica treaba:

Daca as fi site de umor as profita din plin de ziua de azi. Deja au aparut primele reactii: TNR 1, TNR 2, Kamikaze 1, Kamikaze 2, Kamikaze 3. Politicienilor care tocmai au plecat le dorim traditionalul: La revedere, drum bun! (imaginati-va cum ar fi un astfel de concurs cu politicieni; cum ar fi sa ne alegem politicienii in urma unei astfel de competitii!)

ps: La Antena 3 se cere in continuarea demisia lui Basescu: Ponta a demisionat, Piedone a demisionat, numai Basescu nu demisioneaza! JOS BASESCU!

One thought on “Daca as fi site de umor …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.