Dumitru Dragomir fuge de raspundere

Dumitru Dragomir fuge de raspundere

 

 

Nu stiu ce parere aveti voi despre Dumitru Dragomir, buna sau proasta, insa in acest caz nu prea conteaza. Eu nu voi spune ca e un conducator bun sau rau, nu voi analiza activitatea sa la LPF. Ma voi refer, insa, la un detaliu din prezent, detaliu extrem de relevant din punctul meu de vedere.

Acel detaliu este irelevant pentru multi, din acest motiv ma vad nevoit sa scriu acest articol. Stiti ca acum Dumitru Dragomir este PRESEDINTE DE ONOARE la FC Voluntari? Am scris cu majuscule functia pentru ca mi se pare extrem de relevanta.

Dumitru Dragomir Voluntari

V-ati putea intreba de ce onoare in cazul lui Dumitru Dragomir si de ce nu a vrut o functie de presedinte plin? In fond, daca el conduce, nu e normal sa fie presedinte plin?

Raspunsul este, de fapt, altul: Dumitru Dragomir fuge de raspundere. Semnatura sa nu apare nicaieri. El pune antrenori, el transfera jucatori, el organizeaza cantonamente, dar nu semneaza nimic. Semnatura sa nu apare nicaieri, pe nicio hartie. La Liga ori Federatie Voluntariul este reprezentata de altcineva, habar n-am cine, poate Adalbert Kassai, fostul vice al FRF-ului, si el cu functie acolo.

Practic, daca maine vor fi probleme acolo, bani negri din transferuri, finantare ilegala de la primarie, sponsorizari ilegale, evaziune fiscala, Dumitru Dragomir nu risca nimic. Da, ati citit bine: Dumitru Dragomir nu risca nimic.

Dumitru Dragomir

Parca-l vad bulbucandu-si ochii la televizor, spunand: Dom’le, eu le-am zis sa plateasca, dar nu m-au ascultat. Sa plateasca daca au incalcat legea.

Cumva, desi suna absurd ce spun, el ar putea servi un exemplu pentru altii. Nu stiu in ce masura exemplul sau ar putea fi aplicat in alte firme private, nationale ori multinationale, dar nu m-ar mira sa se intample acest lucru.

E drept, in justitie se poate dovedi ca un consilier a indemnat pe altcineva sa faca o fapta penala, dar e mai greu.

Totusi, trebuie sa retineti un lucru: curajosul si nefinfricatul Dumitru Dragomir fuge de raspundere. Nu il condamn, doar consemnez. Am simtit nevoia sa fac aceasta precizare pentru ca mi s-a parut ca s-a trecut prea usor peste acest detaliu. Mi se pare relevant. Salutari CU RASPUNDERE tuturor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.