Robert Turcescu este dovada suprema ca Basescu nu se pricepe la oameni

Robert Turcescu este dovada suprema ca Basescu nu se pricepe la oameni

 

 

Despre Basescu s-au spus multe. A facut multe lucruri bune, dar a facut la fel de multe lucruri rele. Poti face o intreaga argumentatie anti Basescu, cum poti face o intreaga argumentatie in favoarea acestuia, fara sa gresesti in niciunul din cazuri.

Dintre defecte, ca are destule, unul ii iese in evidenta: nu se pricepe la oameni. De la oameni mai putin cunoscuti, ajunsi primari de municipii, tip Falca, la premieri ori ministri despre care acum nu se mai aude nimic. Sunt tentat sa spun Udrea, insa sunt multe alte exemple de astfel de oameni.

Sa va mai dau 2 exemple, din Bucuresti: Chiliman si Poteras, primari girati de el in 2004, au acum probleme cu legea. Nici Liviu Negoita nu este foarte linistit, daca ar fi fost in regula cu siguranta ar fi candidat fie din partea PNL, fie din partea PMP.

Captura Digi24
Captura Digi24

Robert Turcescu este ultimul exemplu. Robert Turcescu nu are nicio sansa sa castige fotoliul de primar, indiferent cate tururi de scrutin ar fi. Si de ar fi zece tururi, tot nu ar fi votat primar.

Si, obiectiv vorbind, nu am avea absolut niciun motiv sa-l votam primar. Acum, de ce Basescu il trimite pe Turcescu sa candideze imi scapa. Nu-l acuz pe Basescu de prostie, refuz sa cred ca Basescu are impresia ca poate castiga primaria cu Turcescu.

Care sa fie, totusi, planul? O candidatura de ultim moment a lui Basescu, datorata rugamintilor intense ale partidului? Sa fie vorba, oare, de faptul ca nimeni altcineva nu-si dorea sa candideze? Sa fie vorba de faptul ca Basescu vrea sa-i multumeasca lui Turcescu pentru toate serviciile de pana acum si ca altceva nu a avut ce sa-i ofere?

Robert Turcescu

Oricum ar fi, un lucru este cert: intre politicienii actuali, tip Predoiu, si noii politicieni, tip Turcescu, parca i-am prefera  pe primii.

Despre cat de util este un ziarist intr-o functie publica voi vorbi intr-un articol distinct. Pana atunci, zic doar atat: pana una-alta, Firea pare mai indreptatita sa fie primar decat Turcescu. Macar Firea a mai fost partial in politica (purtatoare de cuvant a Guvernului), a condus ceva (Saptamana Financiara) si macar nu se lauda ca-i ofiter acoperit descoperit. Nu, n-o voi vota pe Firea, dar daca as fi nevoit sa aleg intr-un ipotetic tur 2 intre cei 2, parc-as prefera-o pe Firea.

Cam atat despre Robert Turcescu si a sa candidatura din partea Partidului lui Basescu. Salutari POLITICE tuturor!

One thought on “Robert Turcescu este dovada suprema ca Basescu nu se pricepe la oameni

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.