Sa moara Iliescu? Iliescu la puscarie!

Sa moara Iliescu? Iliescu la puscarie!

 

 

Saptamana trecuta fostul presedinte Ion Iliescu a implinit 85 de ani. Foarte multi i-au urat moartea pe facebook. Sunt foarte multi, tineri si batrani, care-i doresc moartea. Desi ii inteleg si accept faptul ca politicianul Ion Iliescu a fost un personaj nociv, nu pot fi de acord cu astfel de urari.

Ion Iliescu

Inainte sa dati cu pietre, va rog sa-mi urmariti pana la capat argumentatia. Asadar, sa ne gandim ca urarea Sa moara Iliescu s-ar indeplini maine. Obiectiv vorbind, nu as/am avea niciun beneficiu. Nu vor creste brusc salariile, nu va scadea brusc coruptia, politicienii nu s-ar transforma brusc. Am avea o satisfactie sufleteasca bolnava si cam atat.

Altfel stau lucrurile daca se indeplineste urarea Iliescu la puscarie! ASTA DA! Cu asta sunt SI EU de acord. Ion Iliescu, IN VIATA, este, in acest moment, mai util decat mort. El ne poate ajuta la aflarea adevarului. Si chiar daca nu ne-ar putea ajuta, din punctul meu de vedere tot ar fi preferabila arestarea lui. In primul rand, ca semnal ar fi ok: un criminal a murit in puscarie, nu in patul sau.

Iliescu 1990

Daca maine Iliescu moare si este gasit ULTERIOR vinovat, la ce folos? El si-a trait viata linistit, a murit linistit, nu a fost deranjat de nimeni.

Acum, cand justitia si-a recapatat credibilitatea, judecarea lui Iliescu vine cum nu se poate mai bine. Da, imi doresc sa-l vad pe Iliescu la puscarie, fie numai si pentru semnalul pe care aceasta arestare il va da societatii romanesti, dar si pe plan extern. Nu sunt genul care sa se bucure de raul unui om, de moartea cuiva nici atat, dar cine a gresit trebuie sa plateasca.

Adevarul Iunie 1990

Legat de dosarul mineriadelor, eu am doar 2 curiozitati, pe care nu cred sa le clarifice justitia:
– Care este implicarea fostului presedinte Train Basescu in acestea? Iliescu i-a chemat, dar Basescu era prin Ministerul Transporturilor. Si nu ma refer doar la prima mineriada, 13-15 iunie, ci si la toate celelalte care au urmat.
– Care este legatura lui Marian Munteanu cu Virgil Magureanu? Pentru cine nu stie, in mod surprinzator, Marian Munteanu a candidat, in 2000, la presedentie din partea partidului lui Magureanu. Intamplator, surprinzator, socant…Sau nu?

Sa moara Iliescu? Da, de murit oricum va muri. Dar tare m-as bucura sa moara in puscarie si nu in patul sau. Altfel, daca maine as afla ca a murit nu as avea nicio satisfactie. Dimpotriva, l-as invidia ca a avut noroc sa moara inainte de a intra la inchisoare. Iliescu la puscarie! Asta ca urare la inceput de saptamana! 🙂 Salutari POLITICE tuturor! 🙂

2 thoughts on “Sa moara Iliescu? Iliescu la puscarie!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.