Simona Cretu este chiar utila!

Simona Cretu este chiar utila!

 

Acest articol pleaca de la urmatorul clip. Daca nu ati vazut pana acum, vi-l arat eu (Sper sa nu dispara de pe youtube):

Probabil il stiti, probabil deja v-ati distrat copios. Eu vreau sa trag, insa, niste concluzii serioase de aici:

1. Nu ne stim consilierii. Cuvantul CONSILIER genereaza confuzii: exista consilieri PERSONALI (ai primarului, ai presedintelui), dar si consilieri locali ALESI. Simona Cretu a fost ALEASA consilier local, fiind locul 1 pe listele PDL. Asa-i ca nu stia nimeni de ea pana acum? Nu ca am avea habar de consilierii altora partide. Deloc. Nema. Iar prin tara situatia este identica, poate mai rea in cazul consilierilor judeteni, care abia-s cunoscuti in resedinta de judet.
Cand se discuta reforma electorala, se gandeste cineva la vreo metoda prin care sa ne cunoastem, cumva, alesii locali?

2. Tipa a fost aleasa, in mod dubios, din societatea civila. Stiti cati amici d-ai mei au impresia despre ONG-istii eco ca ar fi dusi cu pluta? Simona Cretu confirma aceste temeri.

3. O chestiune interesanta: cititi acest interviu. Pare o persoana normala, asa-i? O fi fost fumata? Multi se intreaba asta, nu ca as avea eu vreun raspuns in acest sens.

Simona Cretu TerraEcologica

4. Tipa este MAMA a doi copii. Tineti minte: este MAMA! Probabil cand vor invata sa scrie acei copii vor face ravagii prin gradinita si scoala. N-o vad bine pe educatoarea care-i va pedepsi pe acestia :))
Redevenind seriosi, nu vi se pare grav?

Simona Cretu PDL

5. Eftimie vorbeste despre o testare psihologica. Recititi punctul 3 si veti vedea de ce o astfel de testare ar fi inutila.

Simona Cretu candidat

Se spune despre un popor ca ar avea politicienii pe care-i merita. Bucurestenii, in consecinta, ar avea fix consilierii pe care-i merita. O meritam noi, oare, pe Simona Cretu? Daca n-o meritam zic sa facem ceva sa nu mai avem astfel de specimene. De ce zic ca este, totusi, utila? Pentru ca un astfel de clip scoate la iveala cateva probleme  care altfel ar fi fost considerate secundare. Cine stie ce specimene mai sunt prin consiliile locale, ilustri necunoscuti care ridica mana, din motiv mai mult sau mai putin bizare, pentru a vota pro ori contra unor proiecte importante. Salutari POLITICE tuturor!

Simona Cretu

ps: Explicati-mi si mie de ce Simona Cretu tine tot timpul sa se laude ca a terminat FJSC-ul? Care-i relevanta in proiectele ei ecologice?

Simona Cretu Elena Udrea

ps2: Stiati ca Simona Cretu s-a visat presedinte? Va dati seama ca-n 2014, dac-ar fi intrat in turul 2, lumea ar fi votat-o pentru a nu iesi Ponta presedinte?

ps3: PNL-ul se delimiteaza de Simona Cretu. Sa vedem ce poate face din punct de vedere legal.

3 thoughts on “Simona Cretu este chiar utila!

 1. Andreea Lazar says:

  Iti scrisei si pe feisbuc. E clar ca e bolnava. Si nu e de ras. Vad ca ai pus si videoclipul din 2011 de pe vremea cand se ocupa de plantari cu Terra Ecologica sau cum s-o numi. Daca urmaresti cu atentie, vei vedea ca e cu totul alta persoana fata de cea de acum. Exprimarea e coerenta, vorbeste clar, e stapana pe sine, nu are ticuri verbale si gestuale, privirea e alta, zambeste, pare sa aiba incredere in ea. Uita-te apoi la videoclipul din 2013 sa vezi cate ticuri are si privirea e altfel, parca e speriata de ceva, are exact privirea unui nebun. Ceva s-a intamplat in perioada asta. Si cred ca dupa ce a fost angajata in primarie (2012). In convorbirea telefonica cu antenele pomenea de salariu, ca e mic, ca de 3 ani are 900 de lei. Naiba stie, poate problemele de natura materiala (si altele) au adus-o in starea asta. Are nevoie de ajutor.

  • Emil Calinescu says:

   Dupa observatiile tale am urmarit cu alti ochi cele 3 clipuri. Regret, insa, ca la Antena 3 a avut doar o interventie telefonica. As fi vrut sa-i vad gesturile, s-o vad cum mai arata acum. Tind sa-ti dau dreptate.

 2. Andreea Lazar says:

  Nu mai stiu unde vazui pe net, tot asa la un articol, au comentat niste prieteni de-ai ei (asa s-au prezentat). Si ziceau ca a avut multe probleme, ca trece printr-o perioada grea, ca are 2 copii pe care-i creste singura, un salariu de nimic. Probabil ca si-or fi dat seama si astia din primarie ca e bolnava, dar au lasat-o in pace…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.