Casa regala a unei republici

Casa regala a unei republici

 

Tot vad stiri legate de Casa Regala a Romaniei. Subliniez: Casa regala a unei republici. Aceasta ia decizii, decizii care sunt comentate de diversi analisti. Deciziile luate de casa regala a unei republici sunt stiri.

Acum 2 ani il decorase pe Sorin Oprescu. Acum cateva luni i-a retras titlul de mostenitor (mostenitor a ce?!) unui principe care nu domneste peste nimic. Acum casa regala a unei republici ii retrage titlul oferit acum 2 ani primarului capitalei.

Casa regala decoreaza pe Oprescu

De ce vorbim despre casa regala a unei republici? Istoricii au dreptul sa vorbeasca, ea face parte din istoria acestei tari. Cu bune si cu rele, trebuie analizata obiectiv acea perioada.

Juristii se pot pronunta cu privire la aspectele domeniului lor. Unii sustin, cu argumente solide, ca in 90 trebuia sa trecem inapoi la monarhie. Comunistii au abrogat Constitutia din 23, la ea trebuia sa revenim.

Putem vorbi despre avantul cultural luat de Romania in acea perioada. Putem vorbi despre cat de bine e sa fie monarhie, pentru ca monarhii sunt inruditi intre ei.

Totusi, DECIZIILE luate de casa regala a unei republici sunt decizii complet inutile. Sunt lipsite de orice fel de valoare juridica. Problema nu e la ei, doar se baga in seama si vor sa auda lumea de ei. Problema e la cei care se uita in gura lor si care considera important sa informeze opinia publica cu privire la ultimele decizii ale casei regale.

Ok, iti doresti reintoarcerea la monarhie. Ok, o consideri superioara republicii. Inteleg si poti avea argumente. Chiar daca nu-s de acord, inteleg ca unii pot avea opinii contrare. Totusi, nu inteleg de ce m-ar interesa pe mine ce decizie ia casa regala a unei republici? Serios, care-i relevanta unei astfel de decizii?

Acum, cat de mult respect eu casa regala este cu totul alta discutie. O las pentru alta data. Pentru alt articol. Oprescu Regele Mihai

Acum sa-mi spuneti voi unde gresesc eu cand spun ca o decizie luata de casa regala a unei republici este egala cu 0. Am voie sa spun ca nu ma intereseaza ce decizii ia o casa regala intr-un regim politic republican? Salutari REPUBLICANE tuturor!

4 thoughts on “Casa regala a unei republici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.