Uciderea lui Boris Nemtov

Uciderea lui Boris Nemtov

 

 

Pentru cine nu stie, Boris Nemtov era seful opozitiei ruse. Acesta a fost ucis la Moscova. Toata lumea da vina pe Putin, care face pe justitiarul, promitand ca va prinde criminalii.

Acum sa va zic, obiectiv, parerea mea: Putin iese in pierdere. Oricum ai da-o, e in pierdere. Din acest motiv, nu as putea spune 100% c-ar fi vinovat. Sa va explic ce variante sunt:

Boris Nemtov dead

1. El a dat ordinul pentru uciderea lui Boris Nemtov. Manifestatia aceea gigantica din centrul Moscovei dovedeste ca Nemtov a devenit un martir. Cine ii va urma va avea sanse mai mari decat avea Nemtov. Deci Putin pierde.

2. Nemtov a fost omorat de adversari ai lui Putin. Locul lui Putin e vanat de multi, asa ca un alt adversar al lui Putin l-a eliminat. Si-a scos din joc si un rival, dar a si reusit sa-l faca pe Putin vinovat. Dublu castig.

3. Acelasi discurs de mai sus, cu amendamentul ca cineva de afara (occidentalii, la modul general) au facut asta. In fond, poate nu le convenea nici Nemtov.
Partea trista din aceste 2 puncte este alta: si daca ar accepta Putin aceste variante, tot n-ar da bine: acest lucru s-a intamplat IN TARA LUI! De ce a permis sa se intample asta? Inseamna ca nu e o tara sigura, nu?

Vladimir Putin

4. Un mod de a compromite un conducator este sa-i mituiesti sfatuitorii. Fie ii vor da informatii false, fie ii vor da sfaturi proaste. Fie ambele. Recititi punctul 1 si apoi ganditi-va ca poate Putin a fost INTENTIONAT sfatuit sa-l elimine pe Nemtov. Este, de fapt, combinarea punctului 1 cu 2 sau cu 3. Sau cu ambele. Excludeti aceasta posibilitate?

5. Cum v-ar suna daca Boris Nemtov NU a fost omorat din considerente politice? Daca, de exemplu, a fost omorat de mafia rusa pentru probleme economice?

Boris Nemtov

Uciderea lui Boris Nemtov este condamnabila. Uciderea lui Boris Nemtov trebuie anchetata, aflarea adevarului fiind o prioritate. Totusi, de ce aveti impresia ca totul este atat de simplu? Nu, nu sunt detinatorul adevarului absolut, habar n-am care varianta este. Poate, intr-adevar, Nemtov a fost omorat sa nu spuna ce stie. Dar daca nu? Intreb doar … Salutari POLITICE tuturor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.