Discutiile politice sunt din nou la moda

Discutiile politice sunt din nou la moda

 

Povesteam pe un alt blog despre experientele de la conferinta numita Social Media Summit. Acolo au fost nu una, ci doua prezentari cu tenta politica. S-a vorbit despre campania lui Iohannis, ca deh, asta fu campania castigatoare.

Eu eram in sala extrem de interesat de subiect si chiar am pus doua intrebari. Partea misto este, insa, alta: politica a REdevenit un subiect cool.

Discuss politics

Pana acum cativa ani a vorbi despre politica te facea indezirabil. Erai facut pensionar in cel mai bun caz. Politica? Dar n-avem subiecte mai importante de discutat?

Churchil

Acum a devenit interesant sa discuti politica. E un trend. Iar daca inainte ti se parea mult sa iti rupi jumatate de ora pentru a vota, si era si rusinos sa faci asta, acum lumea se lauda ca a stat ore intregi, 4-5, chiar 9 ore, pentru a vota.

Politics too interesting

Daca e sa ma bucur de ceva in urma ultimelor evenimente politice, fix de acest lucru ma bucur: am reinceput sa urmarim politica. Am reinceput sa discutam politica. Am reinceput sa fim interesati de cei care ne conduc.

Politics is interesting

Sincer, nu ma intereseaza CE optiuni politice are un om atat timp cat sunt argumentate. Nu sunt ale mele cele mai bune, de multi ori mi-am recunoscut singur erorile. Ma intereseaza, totusi, sa fim interesati de politica. Sa fim activi. Iar simplul fapt ca DISCUTAM si ca incercam sa ne convingem macar prietenii apropiati e un castig.

Gandhi

Discutiile politice sunt din nou la moda. Si ce bine ca se intampla asta. Sper sa NU fie ceva trecator, atata tot. Salutari POLITICE tuturor!

2 thoughts on “Discutiile politice sunt din nou la moda

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.